Let op!

Laat je kind nooit achter zonder toezicht. Controleer altijd of alle onderdelen en naden nog goed vast zitten.

Gebruik Speenkoorden

De speenkoorden worden gemaakt volgens de veiligheidseisen ( NEN 12586 ) en zijn daarom maximaal 22cm exclusief clip.

De clip heeft altijd drie luchtgaatjes.

De speenkoorden dienen altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt, mag nooit gebruikt worden in een wiegje of bed en is geen speelgoed. Het is een gebruiksvoorwerp De Speenkoorden zijn zo gemaakt dat ze op geen mogelijke wijze los kunnen gaan, maar net als ieder voorwerp is een speenkoord onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen, controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten.
De speenkoorden zijn niet bedoeld om in de mond te stoppen, alsnog blijft dit een hulpstuk en geen speelgoed.

Bij gebruik altijd bevestigen aan een kledingstuk.

Wanneer speenkoorden in contact komen met (veel) speeksel en/of vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of sneller kapot gaan. Gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Siepdesign is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord.

Gebruik Rammelaar & Bijtring

Laat de baby nooit met de rammelaar/bijtring slapen en gebruik deze alleen onder toezicht. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Siepdesign is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een bovengenoemde producten.
De bijtringen die Siep gebruikt zijn van beukenhout. Dit hout is goedgekeurd voor gebruik van bijtringen wanneer de tandjes doorkomen. Toch blijft mijns inziens het altijd belangrijk dat deze regelmatig gecontroleerd wordt door een volwassene.

Siepdesign is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften.