Siepdesign staat altijd open voor vragen en opmerkingen.

 Mocht er iets onduidelijk zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

 Siepdesign is te bereiken via de volgende manieren:

 

 Contact persoon: Simone

 Adres: Billitonkade 36, 3531 TH, Utrecht

 Email: info@siepdesign.nl

 KvK: 30227964

 Btw: NL001937922B54

 

Bestellen
Wanneer je een bestelling plaatst ga je akkoord met deze voorwaarden. Zodra het bij ons binnenkomt ontvang je een email-bevestiging met daarin het  gekozen product en de totaalprijs. De persoonlijke gegevens die Siepdesign je vraagt in te vullen of in een email te verstrekken, zullen nooit aan anderen worden doorgegeven zonder toestemming. In de privacy verklaring kan je lezen aan wie wij gegevens moeten verstrekken om jouw bestelling te kunnen verwerken. Ook bevestig je met het akkoord gaan van de algemene voorwaarden, dat je kennis hebt genomen van de veiligheidsvoorschriften. 

Na betaling worden de producten gemaakt. Betaling kan via IDeal of achterafbetaling via klarna. Alle prijzen, die vermeld staan op deze website, zijn incl. BTW.

Verzending / levertijden: De producten worden met een externe partij (dhl of postnl) verzonden. 

De verzendkosten zijn gratis bij verzending binnen Nederland, Siepdesign betaald jouw verzendkosten!
Je ontvangt van Siepdesign een email zodra het product is verzonden. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten naar het buitenland bedragen:
naar Belgie: €5,- Duitsland: €8,- Frankrijk, Italie, Spanje en Portugal: €12,-.

En heb je dan de bestelling ontvangen? Dan vindt Siep het geweldig, wanneer jij je ervaring deelt. “We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

Retourneren: Siepdesign maakt alle producten met veel liefde en zorg.
Mocht er een reden zijn waardoor je niet tevreden bent over het geleverde product, laat het ons weten binnen 14 dagen na ontvangst. We kunnen dan samen een oplossing vinden voor het probleem en in overleg retourneren of ruilen. Zie hier voor het retourbeleid.
Misschien heb je een klacht? Ook dan helpt Siep je graag om een oplossing te vinden. Komen we er niet uit? Lees dan de pagina
klachtenregelingen over het aanmelden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Aansprakelijkheid: Siepdesign is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. Natuurlijk zijn we wel bereid om je te helpen bij het traceren van zoekgeraakte poststukken. Wanneer je een melding maakt, dat het product niet geleverd is, zullen wij een officiële aanvraag doen, om een onderzoek in te stellen. Tevens een klacht indienen bij het betreffende postbedrijf. Meestal is de levering later dan gepland en word het toch nog geleverd. Het is ook mogelijk om je bestelling verzekerd te versturen, laat het ons weten, dan worden deze extra kosten op de factuur doorberekend. Wacht met betalen tot je de aangepaste factuur heeft ontvangen.

Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van verkeerd wassen. Siepdesign is niet aansprakelijk voor kleurverschil ten aanzien van de foto’s, deze kunnen altijd afwijken van de werkelijke kleur. De mogelijkheid is er om van te voren een staaltje van de stof op te vragen.

Ontwerpen: De ontwerpen van Siepdesign  blijven eigendom van Siepdesign, deze mogen dan ook niet zonder toestemming van Siepdesign verveelvoudigd, nagemaakt of gepubliceerd worden. 

Verkoop in de winkel:
Heb je een winkel en wil je producten van Siepdesign verkopen, stuur een email, dan bekijken we de mogelijkheden. Siepdesign verkoopt op verschillende verkoopplatformen. Welke dat zijn kun je zien in de footer. Daar vindt je de link naar de wholesale pagina. Het staat vrij om je bij alle platformen aan te melden. Wanneer je je aanmeld via een link van Siep dan kan je dat een leuke korting opleveren voor de eerste bestelling.