Over Siep

Welkom bij Siepdesign, waar passie voor naaien en liefde voor de natuur samenkomen om de meest prachtige en duurzame babyproducten te creëren. Het verhaal begint met een droom om een positieve impact te maken op het leven van baby’s en hun ouders, terwijl we ook zorg dragen voor onze prachtige planeet. Bij Siepdesign begrijpen we dat zwanger zijn en het verwelkomen van een nieuwe baby een speciale tijd is. Onze producten zijn niet alleen voor de aanstaande moeder, maar ook voor vriendinnen, oma’s en tantes die willen bijdragen aan de mooie momenten in het leven van de nieuwe moeder. 

Siepdesign is ontstaan uit mijn passie voor naaien en mijn liefde voor de natuur.
Mijn eigen ervaring als moeder inspireerde me om handgemaakte producten te creëren die zowel milieubewust als luxueus zijn. Ontdek de collectie zachte, met liefde vervaardigde babydekens en hydrofiele doeken. Ik streef naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, met gecertificeerde katoenen stoffen en prachtige natuurlijke prints. Mijn ervaring als moeder leidde tot het idee om duurzame, milieuvriendelijke babydekens en hydrofiele doeken te ontwikkelen, die zowel veilig als luxueus zijn.

De Producten

Ontdek de collectie zachte, met liefde vervaardigde babydekens en hydrofiele doeken, ontworpen met de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid in gedachten.
Gebruiken gecertificeerde katoenen stoffen en natuurlijke prints die geïnspireerd zijn door de schoonheid van de natuur.

Waarom kiezen voor Siepdesign?

Siepdesign wil geen compromissen sluiten als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De producten kunnen iets duurder lijken dan sommige alternatieven, maar dit komt doordat we vasthouden aan onze overtuiging dat elk kind het allerbeste verdient. Het gebruiken van natuurlijke materialen en streven naar certificeringen zoals Oeko-Tex om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen goed zijn voor je baby, maar ook voor de wereld waarin ze opgroeien. 

Misschien weet je al dat ik een pop-up had op de twijnstraat in Utrecht. Wat een feest was dat! Hieronder vind je linkjes naar de publicaties over de pop-up, misschien leuk om te lezen.

De Utrechtse kinderdekens van SiepDesign hebben eigen pop-upstore aan de Twijnstraat | De Utrechtse Internet Courant

Aan de Twijnstraat vind je een pop-up store met handgemaakte en duurzame babyspullen – indebuurt Utrecht