Siepdesign maakt alle producten met veel liefde en zorg. Mocht er een reden zijn waardoor je niet tevreden bent over het geleverde product, laat het ons weten, zo snel mogelijk na ontvangst. We kunnen dan samen een oplossing vinden voor het probleem en in overleg retourneren of ruilen.

Retourneren is zeer eenvoudig. Na je melding ontvang je via email een retourlink en kan je heel simpel je retourlabel aanmaken en printen.

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.  De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor onze rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Siepdesign geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen info@siepdesign.nl.

Stuur vóór het retour sturen een e-mail en vermeld in de e-mail het volgende:
– naam
– ordernummer
– product
– reden van retour

Zodra wij je e-mail hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per e-mail, en een label voor verzending.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen voor retourneren/ ruilen zijn van toepassing op de volgende producten:

  1. die door Siepdesign tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn
  3. die op maat/ in opdracht van de consument zijn gemaakt
  4. die gewassen zijn, of andere gebruikssporen tonen
  5. die verkeerd gewassen zijn.
  6. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

 

Garantie

De stoffen  en materialen die Siep gebruikt voor haar producten zijn van hoge kwaliteit en worden zorgvuldig uitgekozen.

Ook kwaliteit toont na verloop van tijd gebruikerssporen. Neem vooral contact op als de kwaliteit, redelijkerwijs, niet naar behoren is. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. In overleg zullen we op zoek gaan naar een passende oplossing.

Gegevens Siepdesign

Siepdesign
Contactpersoon: Simone Teekens
Billitonkade 36
3531 TH Utrecht
info@siepdesign.nl
06-45999018
KVK  nr 30227964
BTW nr NL001937922B54