Tips voor kraamkado

Baby, Sleeping, Newborn, Child, Cute

Er zijn van die momenten dat je ineens in een babyboom bent belandt.
Vrienden, vriendinnen, collega's zijn ineens allemaal zwanger.
Heel leuk natuurlijk, maar wat voor een kraamkado ga je geven? Iedereen is anders, dus zij vinden vast ook verschillende dingen leuk.

Het eerste waar je misschien aan denkt zijn babykleertjes. Besef wel dat de kersverse moeder waarschijnlijk heel veel rompertjes en dergelijke krijgt en zelf ook al een genoeg heeft gekocht voor de eerste maanden. Hoe schattig babykleertjes ook zijn, binnen no time zijn ze eruit gegroeit. Dus ga je voor kleding, koop dan iets voor in een grotere maat, bedenk wel even in welk jaargetijde we dan leven ;)

Speelgoed is een tweede optie. Bij Siepdesign hebben we hele leuke popjes, bijtringen en rammelaars. We hebben bewust gekozen voor wit met een zwarte print. Babies zien de eerste tijd nog niet goed, maar zwart/wit kunnen ze wel onderscheiden. kijk eens op de pagina Spelen.
Al onze softtoys zijn handgemaakt van biologisch katoen, zelfs de inkt waar de print mee gedrukt is, is milieuvriendelijk! 

               Poppen    

Wat een ikzelf een top kraamkado vind is een Swaddle
Super handig voor heel veel dingen: inbakeren, als handoek om af te drogen ( probeer maar eens met een handoek tussen die kleine teentjes te komen), als lakentje of even over de wagen leggen tegen de zon, zo kan je van alles verzinnen. Siep heeft nu een ook een mooie set van een Swaddle en 2 hydrofiele doeken. Hydrofiele doeken zijn trouwens ook onmisbaar in elk gezin, je kunt er niet genoeg van hebben. Deze zijn trouwens ook bij Siep verkrijgbaar in sets van 2 stuks. Beiden verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren!

                                    

Denk ook eens aan samen met anderen een kado te geven. Je kunt dan echt iets moois uitkiezen wat langer meegaat. Zoals een ledikantdeken . Al deze dekentjes worden gemaakt van biologisch katoen. Door gebruik van biologisch katoen, help je de baby, het geeft doorgaans minder snel irritaties en exceem e.d. veroorzaakt door chemicaliën.

                                

Het blijft altijd moeilijk om iets voor een ander te kopen. Siep heeft ook aan jou gedacht, wanneer je geen keuze kunt maken of het liever aan de kersverse moeder over laat.
De cadeaubon!
Nu denk je misschien: is dat niet stom of onpersoonlijk? Nee, natuurlijk niet!
Juist handig voor de nieuwe mama, ze hoeft de deur niet uit en kan zelf kiezen wat ze leuk vindt of nog niet in huis heeft.
Je kunt kiezen voor € 10,- | € 25,- | € 50,-
Natuurlijk kun je ook een combi maken door meerder bonnen in je winkelwagentje te laden, je krijgt dan het totaal bedrag op 1 cadeaubon op gestuurd.
Stuur je de cadeaubon direct naar de gelukkige ontvanger, dan kun je ook een persoonlijk berichtje meesturen. Zet in de opmerkingen de boodschap, dan zorgen wij voor een mooi handgeschreven kaartje met jou boodschap.

Bij Siep kan je ook alles mooi laten inpakken, zodat het extra feestelijk is.
Hopelijk heb ik je een beetje op weg kunnen helpen. Je mag altijd even een mailtje sturen met jou verhaal of vragen, ik help je graag! Mail naar info@siepdesign.nl

Liefs, Siep

© 2009 - 2022 siepdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel